p1120034_280

Huur een Troopy

Kies een reis die helemaal bij je past en geniet van je vrijheid in een 4WD-Troopy. Laat ons weten wat je wensen en noden zijn en wij sturen je een aantrekkelijke offerte op maat.

Onze huidige aanbiedingen

Speciale Aanbiedingen

Dit zijn onze huidige aanbiedingen;

Super Aanbiedingen 4X4 Verhuur Perth
Onze Super Specials Perth – Exmouth – Broome – Darwin – Alice Springs – Adelaide

Neem contact met ons op om te kijken of we nog andere speciale aanbiedingen hebben.

Gratis transfer

Reizigers die aankomen en vertrekken van de luchthaven van Perth brengen we gratis van en naar het vliegveld. Dit aanbod geldt voor het huren van een campervan vanaf minimaal 14 dagen. Wij kunnen je ook ophalen van elk hotel binnen 45 minuten rijden van ons kantoor.

Aan welke verhuurtarieven moet je denken?

  • Vanaf A$ 170 per dag voor 35+ dagen huur
  • Vanaf A$ 180 per dag voor 21+ dagen
  • Vanaf A$ 190 per dag voor 14+ dagen
  • Vanaf A$ 230 per dag voor 7+ dagen

Dit zijn vanaf-prijzen, inclusief onze persoonlijke service op maat en een volledige kampeer uitrusting maar exclusief extra’s, zoals een GPS of mobiel Internet.

De tarieven hangen af van het seizoen en kunnen oplopen tot A$ 330 per dag voor een huurperiode van 7 dagen tijdens het hoogseizoen.

Het is ook mogelijk om een auto te huren in bijvoorbeeld Darwin en terug te brengen in Perth. Dit zijn zogenaamde ‘One Way Rentals’.

Veel gevraagde routes zijn tussen Adelaide, Alice Springs, Darwin, Broome, Exmouth en Perth. Een prijs indicatie kan je hieronder downloaden. Voor een offerte op maat is het altijd beter om even contact met ons op te nemen!

Last-minute korting

Het komt weleens voor dat mensen last-minute hun vakantie afzeggen. Vraag ons ernaar, we kunnen je dan een aanbod doen aan een voordeliger tarief. Dan wordt het wel heel makkelijk om de knoop door te hakken!

Annuleren

Als je een boeking annuleert, brengen we annuleringskosten in rekening:

  • Na een bevestigde reservering, maar wel meer dan 60 dagen voorafgaand aan de afgesproken afhaaldatum van de camper, bedragen de annuleringskosten 10% van de totale prijs.
  • Binnen de 60 dagen voor het afgesproken begin van de huurperiode verwachten we een aanbetaling van 35% van de totale huurprijs. Dit bedrag wordt niet geretourneerd bij annulering.
  • Als de huurperiode al is begonnen, geven we geen geld meer terug.
  • De extra kosten voor een One Way Rental of locatie toeslag worden niet terugbetaald bij annulering.

Borg

Voor de 4WD-camper vragen we een borg van A$ 2500. We houden de borg in op jouw creditcard op het moment dat je bij ons de Troopy komt ophalen. Voor chauffeurs in de leeftijd van 21 tot 25 is het bedrag hoger: A$ 3500. Zolang de wagen wordt geretourneerd in dezelfde staat, krijg je dit bedrag volledig terug. We inspecteren de auto na je veilige terugkomst bij WA Experts.

Meer vragen? Neem dan contact met ons op

Voorwaarden

Download hier onze Algemene Voorwarden
Download hier onze Algemene Voorwaarden voor het gebruik van Mobiel WiFi
Dit document beschrijft waar u met onze Troopies mag rijden