Huur een Troopy

De beste manier om Australië’s binnenland te ontdekken is met een four wheel drive (4WD) camper. Deze terreinwagens zijn van alle gemakken voorzien en uitgerust met moderne apparatuur. Ons wagenpark bestaat uit diverse Toyota Landcruisers 70 Troop Carriers, oftewel ‘Troopies’. Recente modellen hebben een 4.5 liter Turbodiesel motor. Oorspronkelijk werden ze ontworpen voor het vervoer van 11 mensen. De wagens rijden ongeveer 15 liter op 100 kilometer en ze zijn volledig toegerust voor het rijden op asfalt of op zand- of kiezelwegen. Met wat planning is het mogelijk om zonder enig probleem helemaal op jezelf te zijn voor een aantal weken.

Het wagenpark

WA Experts heeft verschillende Troopies beschikbaar. Bij alle modellen heeft de achterbank plaatsgemaakt voor opbergruimte. Alle wagens hebben een elektrische tent, geschikt voor twee personen, op het dak. Alle modellen kunnen worden uitgerust met een matras achterin voor de derde persoon.

  • Alle onze Troopies hebben een  4.5 liter Turbo-diesel V8 motor en zijn handgeschakeld

Hoewel alle Troopies ingericht zijn het vervoer en verblijf van drie personen op de voorbank, zal de reis veel comfortabeler zijn met slechts twee personen.

Onze Familie Troopy (Model 4)

Wij hebben nu ook de beschikking over een model met twee extra stoelen achter de voorbank. Deze auto is uitgerust met twee dak tenten voor 2 personen elk. De mogelijk 5de persoon kan in een losse tent of swag slapen.

Wat zit erbij inbegrepen?

Al onze 4WD-campers zijn goed onderhouden en volledig ingericht. Neem een kijkje op onze lijst van standaardbenodigdheden die in de huurprijs zijn inbegrepen. Zonodig kunnen we ook lege plastic bakken leveren om voedsel en kleding op te slaan die niet in de opbergvakken passen. En terwijl je onderweg bent, slaan wij je lege koffers op!

Standard uitrusting

  • koelkast/vriezer
  • zonnepaneel om de accu’s voor langere periode aan de gang te houden als je wat langer ter plaatse blijft (meer dan 2 dagen zonder rijden)
  • een esky (draagbare geïsoleerde container om voedsel in te bewaren of drank koel te houden). Een esky kan ijsblokjes tot 6 dagen bevroren houden!
  • Personal Locator Beacon (noodradiobaken om je exacte locatie door te geven)
  • extra tent
  • een speciaal insectengaas in het achterruim
  • Vergelijk onze verschillende modellen

De pack-lists hieronder zijn indicatief voor wat je kan verwachten bij onze Troopies.

Zelf rijden

Geniet van de ultieme vrijheid

Ben jij het avontuurlijke type en wil je zelf bepalen waar en wanneer je ergens naartoe rijdt? Dan kunnen wij je helpen met het voorbereiden van een self drive-tour en het plannen van een route. Hierbij houden we natuurlijk rekening met je beschikbare tijd en persoonlijke voorkeuren en beperkingen. Je reis organiseren van deur tot deur behoort ook tot de mogelijkheden, of we kunnen je voorzien van enkel een huurauto en gedegen advies, de keuze is aan jou.

Bekijk onze Troopies

Kijk hier voor een beeldimpressie van onze 4WD-campers in video’s en foto’s.